vineri, 21 august 2009

Politic Show: Pesedistul din Congo Mboumba Bakabana se da in barci cu Basescu: il trimite intr-o copaie de bambus in Africa; Stolojan cere mai multi c


Stolojan cere mai multi candidati la CE. Desi la Bucuresti se mizeaza doar pe Ciolos pentru Agricultura, PDL-istul spune ca Barroso nu poate face ce vrea o singura tara. Theodor Stolojan sugereaza ca Romania nu ar trebui sa se bazeze pe faptul ca Dacian Ciolos, la Agricultura, este cartea castigatoare pentru ocuparea unui portofoliu important in viitoarea Comisie Europeana (CE). Prim-vicepresedintele PDL, care este si europarlamentar, invoca constrangerile presedintelui CE, Jose Manuel Barroso, desemnat de Consiliul European pentru al doilea mandat, si sustine ca Bucurestiul ar trebui sa pregateasca mai multi candidati, scrie EvZ.
Comisia Udrea, salvata de absenteism. Sedinta conducerii Camerei Deputatilor, ce trebuia sa decida soarta comisiei de ancheta, va fi reprogramata. Biroul Permanent al deputatilor a amanat, ieri, luarea unei decizii in privinta suspendarii activitatii comisiei Udrea, din cauza lipsei de cvorum. Reprezentantii PSD, PNL si cei ai UDMR in Biroul Permanent au absentat de la sedinta in care urma sa se discute solicitarea presedintelui Camerei, Roberta Anas­tase, de suspendare a activitatii comisiei parlamentare de ancheta in cazul ministrului Turismului, scrie Adevarul.
MAE cere explicatii. Purtatorul de cuvant al MAE, Alin Serbanescu, a declarat, ieri, ca ii cere public ambasadorului ucrainean sa explice daca a avut mandat din partea Kievului pentru a face o serie de declaratii intr-un interviu acordat Mediafax. Ambasadorul Ucrainei la Bucuresti, Markiyan Kulyk, sugerase ca principalele motive pentru care vizita presedintelui Traian Basescu in Ucraina a fost amanata se mentin din cauza partii romane, scrie EvZ.
Fostul deputat Saulea, arestat pentru luare de mita de la un raspopit. Fostul deputat PRM in legislatura anilor 2000-2004, Danut Saulea, a fost arestat preventiv pentru o perioada de 29 de zile, ieri, de Tribunalul Bucuresti, pentru coruptie. Procurorii DNA l-au retinut, miercuri, pentru audieri, dupa ce acesta a fost prins in flagrant primind aproximativ 16.000 de euro mita de la denuntator, un fost preot ortodox, pentru a-l ajuta sa obtina un teren in localitatea Adunatii-Copaceni aflat in proprietatea primariei, pe care urma sa-l schimbe cu un teren revendicat in calitate de fost proprietar, scrie Gardianul.
Pesedistul din Congo Mboumba Bakabana se da in barci cu Basescu: il trimite intr-o copaie de bambus in Africa. Instalat in functia de vicepresedinte al juniorilor pesedisti clujeni, tanarul congolez l-a razbunat pe Adrian Nastase, anuntand ca el, personal, se va ocupa ca Traian Basescu sa ajunga in Africa dupa prezidentiele, cu o barca de bambus, scrie Gandul.
In editorialul "Esecul comisiei Orban", Horia Ghibutiu afirma ca "A nascut iapa un manz mare, gras, frumos, pacat numai ca-i mort. Asa ar putea fi descrisa aparitia comisiei parlamentare de ancheta privind legalitatea contractelor derulate de Ministerul Turismului. Aceasta comisie, zamislita ca urmare a unei aliante ilegitime dintre PNL si PSD, are ca obiect de activitate anchetarea si executarea ministrului Elena Udrea, scop subsumat celui principal, unul politic: lovirea, prin ricoseu, a procentelor cu care conduce in sondaje Traian Basescu". Integral in EvZ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu