sâmbătă, 17 ianuarie 2009

"Eroii" muzicii vor lansa un album în scopuri caritabile


Organizaţia caritabilă War Child a dezvăluit lista legendelor muzicii care susţin o campanie de strângere de fonduri în beneficiul copiilor prin lansarea unui album de piese celebre, reorchestrate de tineri artişti, relatează news.sky.com.
Organizaţia War Child se bucură de sprijinul unora dintre cei mai influenţi artişti din industria muzicală. Câteva dintre cei mai reprezentanţi artiştii ai scenei internaţionale, printre care se numără Sir Paul McCartney şi Bob Dylan, au fost rugaţi să aleagă cântecul favorit din piesele proprii şi să numească un muzician din generaţia tânără pentru a-l interpreta.
McCartney a ales-o pe Duffy pentru a interpreta piesa "Live And Let Die", iar Dylan l-a rugat pe Beck să realizeze coverul piesei "Leopard-Silk Pill-Box Hat", în timp ce Stevie Wonder a ales-o pe Estelle să cânte piesa "Superstition".
Organizaţia War Child a declarat că albumul "Heroes", ce va fi lansat pe 16 februarie, este produs în sprijinul adevăraţilor eroi - copiii care trăiesc în zonele brutal afectate de războaie.
Această organizaţie de caritate luptă pentru apărarea copiilor aflaţi în zonele de război. În această categorie sunt incluşi copiii străzii, copiii soldaţilor şi copiii aflaţi în închisori.
Organizaţia de caritate War Child acţionează în cele mai periculoase zone din lume, afectate de conflictele armate, inclusiv în Irak, Afganistan, Uganda şi Republica Democrată Congo.
McCartney a declarat: "Susţin cauza organizaţiei War Child încă din 1995. Munca lor cu copiii salvează multe vieţi în zonele afectate de războaie, iar munca lor cu factorii de decizie locali ajută la eforturile făcute în scopul de a salva şi mai multe vieţi".
"Numărul talentelor implicate în acest proiect este extraordinar; este ceva minunat când atât de multe persoane îşi consacră timpul, energia şi tot ajutorul pe care îl pot oferi pentru a sprijini această iniţiativă. Îi invit pe toţi să sprijine organizaţia War Child", a adăugat fostul solist al legendariei trupe Beatles.
Casa de discuri EMI sprijină proiectul organizaţiei War Child şi va lansa acest album prin intermediul mărcii subsidiare Parlophone, urmând să doneze toate profiturile realizate acestei asociaţii de caritate.

Sursa:Mediafax

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu