duminică, 6 septembrie 2009

Târgu-Jiu: Bozga vrea să rămână la Pandurii


Românul cu origini congoleze Jean Bozga se antrenează de trei zile cu Pandurii şi speră să rămână pentru mai mult timp la Târgu Jiu şi să debuteze cu Pandurii în Liga I.

Bozga s-a născut la Galaţi şi deşi e de culoare vorbeşte perfect limba română el urmând şcoala de fotbal a celor de la Dunărea Galaţi. Aflat la un moment dat în vizorul celor de la Oţelul, Buzga spune că nu a avut ocazia să debuteze în Liga I dar speră că o va face la Pandurii.

ADS: De ce ai ales Pandurii Târgu Jiu?

Jean Bozga: Aşa s-a ajuns la un acord între cluburi să vin aici. Am fost prin Ucraina dar cei de acolo nu s-au înţeles cu cei de la Ploieşti. Dar sper să rămân aici şi să joc la Pandurii.

Ai mai lucrat cu antrenorul Cârţu, îl cunoşti?

Nu, n-am mai lucrat dar sper să o fac de acum înainte, un an, doi sau cât se poate de mult. Practic ar fi debutul tău în liga I.

Da, pentru că n-am mai jucat dar am avut o şansă dart nu s-a concretizat. Am fost la Galaţi, la Oţelul. Când era domnul Cârţu acolo eu aveam doar 18 ani.

Despre Pandurii ce părere ai aşa la prima vedere?

Este o echipă bună, sunt acolo sus în clasament acum la început de sezon şi sper să o ţină tot aşa. Cunoşti jucătorii de la Pandurii, ai mai jucat cu cineva de aici?

Nu prea îi cunosc, doar pe Câju care a venit acum din liga a doua şi aşa din ce am văzut la televizor.

Ştii că aici la Pandurii e un cuplu de fundaşi centtrali destul de buni, Martinovic şi Chibulcutean?

Da, dar au nevoie de concurenţă. Dacă nu ar fi concurenţă nu ar mai fi fotbal şi nici interes.

Ce crezi vei semna un contract cu Pandurii?

Nu ştiu, asta nu depinde de mine trebuie să vrea şi antrenorul şi domnul Condescu, rămâne de văzut. Nu ştiu ce pretenţii au cei de la Petrolul. Momentan nu sunt jucător liber pentru că în acte sunt jucătorul celor de la Petrolul dar rămâne să vedem dacă voi mai fi. Dacă nu îmi oferă competiţie pot deveni jucător liber.

Un comentariu: